Menu Sluiten

Over Baloe’s

Behind Baloe’s

2024 is voor mij het jaar van de grote sprong! De stap naar zelfstandige is een weloverwogen keuze die tot stand is gekomen door mijn ervaringen en passies samen te leggen.

Met een groot hart voor kunst ging ik opzoek naar handwerkers en leveranciers met een verhaal. Om zo originaliteit naar het centrum van Geel te brengen en dankzij de webshop direct tot bij jullie thuis.

Bij Baloe’s zal je geïnspireerd worden door artikelen vanuit heel de wereld. Van overheerlijke geuren in natuurlijke producten, prachtig handgemaakte en geschilderde vazen, houtsnijwerk, stoere flesopeners, grappige onverwachte cadeaus, praktische draagtassen, schattig haakwerk, tot super leuk kinderspeelgoed. Kortom een plaats waar je gewoon een keertje geweest wil zijn!

IMG_3102

Marjolein

Bestuurder

Baloe

Waar komt de naam Baloe’s vandaan?

Na 2 maanden ijverig zoeken kwam er een ongelegen dag dat ik mijn trouwe viervoeter verloor bij een tragisch auto ongeluk. Ik kon voor mijn lieve vriend niets meer doen. Het was die avond dat ik besloot mijn zaak naar hem te vernoemen als eerbetoon. Ondertussen heeft hij eveneens een mooi plaatsje op de toonbank verworven. Spot jij hem in de winkel?