Menu Sluiten

Retourneren

Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Mogelijkheden:

  • U kunt kosteloos uw bestelling terugbrengen naar de winkel
    • Vervolgens kunt u de waarde van de bestelde goederen laten omzetten in een cadeaubon. Bij deze keuze verkrijgt u bij een volgende aankoop 10% korting.
    • U kunt ervoor kiezen het bedrag te laten terugstorten op uw bankrekening. Dit zal gebeuren binnen 5 werkdagen.
    • Verzendkosten voor de verstuurde aankoop zullen niet worden terugbetaald.
  • U kunt een mailtje sturen naar [email protected] met de aanvraag om uw aankoop of een deel van uw aankoop aan de winkel te retourneren. Vervolgens verkrijgt u een verzendlabel waarmee de goederen kunnen worden terug gestuurd. Het terugsturen van een pakket bedraagt €6,95 binnen België en €10 voor Nederland. Deze kosten zullen automatisch verrekend worden bij de terugbetaling.

Voorwaarden:

Producten uit het assortiment van Baloe’s kunnen worden geruild binnen een termijn van 14 dagen. Dit vanaf de datum van aflevering. Op voorwaarde dat het product ongebruikt en onbeschadigd is en voorzien van alle originele labels en verpakkingen. Beschadigde, herstelde, bevuilde producten kunnen niet worden teruggenomen.

Baloe’s BV behoud zich steeds het recht tot weigering van omruiling, indien er een vermoeden is van beschadiging door de klant, gebruikssporen of als de redenen ongegrond zijn.

Uitzondering:

Solden of producten in prijsvermindering kunnen niet worden omgeruild. Juwelen worden niet omgeruild vanwege hygiënische redenen. Op deze manier wil Baloe’s waarborgen steeds ongedragen juwelen aan te bieden.